Her er opskrifter fra Emil, som er udlært kok og har mange erfaringer fra det skandinaviske køkken. Han er en ivrig jæger, og for Emil er naturens råvarer det bedste at lave mad på. Naturens råvarer har samlet alle de oplevelser der er bag ved fra jord til bord, for at skabe den naturlige middag og få naturen ind på spisebordet til dig og dine nærmeste.  

Vores kok Emil

Fasan Tarteletter.

24 stk.
Fasan bryster 600 g
1 løg
2 kviste timian
2 kviste rosmarin
Det skal du bruge
Afdryppede hvide aspargessnitter 510 G
ærter 200 g
gulerødder i tern 200 g
Smør 50g
Hvedemel 60 g
Piskefløde 38% 1 dl
Groft salt 1½ tsk
Friskkværnet peber
1 potte brøndkarse
Tarteletter
24

Fasan bryst
sæt en gryde over med LET saltede vand til kogepunktet med løg timian og rosmarin
skær fasan bryster ud i mundrette størrelser. giv dem et opkog i 3 minutter kom over i koldt vand gerne med is til det ned kølet dryp godt
af sæt til side

GEM vandet til grøntsager

Grøntsager.
Skær asparges ud i 1 cm og giv dem et opkog i 1 minut og kom i isvand og dryp godt af
Gulerødderne et opkog i 2 minutter og kom i koldt isvand og dryp dem godt af
Giv ærterne et opkog i 1 minutter kom i isvand og lad dem dryppe af

Opbagt sovs med asparges
Smelt smørret i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt melet under kraftig omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt aspargesvand og bring opbagningen i kog. Tilsæt ca. 3 dl suppe fra fasanen og fløde og bring i kog.
Vend Fasankød, asparges, ærter og gulerødder kog ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. og smag til med salt og peber.

Sådan anretter du tarteletter med høns i asparges
Lun tarteletterne efter anvisningen på emballagen.
Hæld ca. ¾ dl høns i asparges i hver tartelet.
Pynt med brøndkarse og server.

Velbekomme

Emil


Frikadeller af vildsvin.

14 stk frikadeller

ingredienser:

600 g hakket vildsvin
300 g hakket kalv
2 stk revet løg
2 æg
1 dl mælk
50 g havregryn
salt og peber

Sådan gør du
Frikadeller
Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min.
Kom løg, æg og peber i. Tilsæt mælk lidt efter lidt og rør til sidst
havregryn i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.
Form farsen til frikadeller.
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande ved kraftig varme. Steg
frikadellerne på begge sider ved svag varme i ca. 15 min. - skru op,
mens de bliver vendt.

Velbekommen
Emil